Om oss

Om Mat i Mälardalen

Mat i Mälardalen tillhandahåller en smidig E-handel för privatpersoner och företag som vill beställa lokal- och närproducerad mat och dryck. Vi har mycket erfaren personal och lägger en stor omsorg för hela vårt koncept.

Vi står för kvalitet, service och smidighet. I samband med beställning erbjuder vi även utkörning av produkterna, en helhetslösning för att stärka den lokala handeln. Vårt motto är “från produktion direkt hem till köket” och vi vill att fler skall handla närproducerat.

Hos oss hittar du Mälardalens bästa kött, dryck, frukt, grönsaker och råvaror. Allt under ett och samma tak. Alla produkter är svenska och lokalt producerade. Mat i Mälardalen ägs av Advago AB som har sitt säte i centrala Köping.

Hur fungerar det?

Konceptet är väldigt enkelt!

Du börjar med att välja ut dina produkter som du vill beställa i vår webbshop sedan väljer du ett betalningsalternativ och fyller i din leveransinformation.

Varje vecka på torsdagar levereras dina beställda varor direkt hem till dig. Våra leveranstider är 16:30-21:00. På torsdagsmorgonen får du ett SMS om ungefärlig tid som dina varor levereras.

Mälardalens gårdsbutik


BESTÄLL INNAN FÖR LEVERANS PÅ TORSDAG:

0