Frågor & svar

Hur fungerar det?

Mat i Mälardalen tillhandahåller en smidig E-handel för privatpersoner och företag som vill beställa lokal- och närproducerad mat och dryck. Vi har mycket erfaren personal och lägger en stor omsorg för hela vårt koncept.

Vi står för kvalitet, service och smidighet. I samband med beställning erbjuder vi även utkörning av produkterna, en helhetslösning för att stärka den lokala handeln. Vårt motto är “från produktion direkt hem till köket” och vi vill att fler skall handla närproducerat.

Hos oss hittar du Mälardalens bästa kött, dryck, frukt, grönsaker och råvaror. Allt under ett och samma tak. Alla produkter är svenska och lokalt producerade. Mat i Mälardalen ägs av Advago AB som har sitt säte i centrala Köping.

Frågor & Svar

Då behöver du meddela oss innan 13:00 på torsdagen. Sedan får vi lösa ev. upphämtning.

Du kan välja att betala med kort, faktura eller swish. Faktura går ut direkt med 14 dagars betalningsvillkor.

Vårt mål är att hantera alla beställningar löpande och så fort som möjligt. Ifall du behöver ändra i din order så behöver du kontakta oss skyndsamt genom att fylla i formuläret som du finner här och sedan får vi se ifall det är möjligt med en förändring.

Kontakta oss direkt på reklamation@matimalardalen.se och fotografera din felaktiga vara, så ser vi till att lösa det skyndsamt.

Varje torsdag mellan 16:30-21:00 levereras samtliga beställningar till uppgivna leveransadresser.

Kontakta oss på support@matimalardalen.se så ser vi till att besvara dina frågor inom 24 timmar.

Om du har några bra förslag på eventuellt samarbete så kan du kontakta oss på support@matimalardalen.se

Mat i Mälardalen behandlar dina personuppgifter, såsom kontaktuppgifter och betal- och orderinformation bl.a. för att kunna hantera din beställning/ditt köp. Du har alltid rätt att när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta vår support på support@matimalardalen.se

Ifall du skulle stöta på problem i samband med din beställning brukar det ofta bero på att gammal historik lagrats vilket kan göra att även tidigare problem kan ligga kvar och göra att vår hemsida inte fungerar helt korrekt. Du kan behöva rensa dina cookies och din webbhistorik.

Om du har en rabattkod fyller du i den i kassan. Om koden är giltig så bekräftas detta och rabatten dras av på ditt totala köpbelopp. Det går inte att kombinera flera olika rabattkoder på en och samma beställning. Vi kan heller inte applicera en missad rabattkod på en redan godkänd order/beställning.

Vi förvarar alla varor i kylda utrymmen vid utkörning. Varorna ligger vår budbil i kylda utrymmen.

Skicka ett mail till support@matimalardalen.se och ställ din fråga. Vi kopplar sedan på ansvarig gårdsbutik som får svara på din fråga.

Du betalar varorna du plockat i varukorgen sedan tillkommer 79 kr för plock och utkörningen till din hemadress.

Om du driver en gårdsbutik med egenproducerad mat eller dryck så är det varmt välkommet att kontakta oss på support@matimalardalen.se

Idén växte fram för några år sedan och förverkligas av mediabyrån Advago AB. Advago har sitt säte i centrala Köping och jobbar med E-handel i många olika branscher i dagsläget.

Vi har en förhoppning av att anställa fler inom kort. Skicka gärna in en intresseanmälan och berätta lite om dig själv. Du kan maila oss på jobb@advago.se

Mälardalens gårdsbutik


BESTÄLL INNAN FÖR LEVERANS PÅ TORSDAG:

0